گروه طبیعت سازان فراهانی

ضد میکروب ها-Fao

ضد میکروب ها-Fao
408
2022-09-01
مهدی بزرگیان

ضد میکروب ها برای درمان بیماری های حیوانی و گیاهی مهم هستند اما باید مسئولانه و فقط در صورت نیاز استفاده شوند.
مقاومت ضد میکروبی (AMR) پدیده‌ای طبیعی را توصیف می‌کند که در آن میکرو ارگانیسم‌هایی مانند باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها و قارچ‌ها نسبت به اثرات داروهای ضد میکروب مانند آنتی‌بیوتیک‌ها که قبلاً در درمان عفونت‌ها مؤثر بودند، حساسیت خود را از دست می‌دهند. هرچه بیشتر از ضد میکروب ها استفاده شود، احتمال مقاومت میکروارگانیسم ها بیشتر می شود و استفاده نادرست و استفاده بیش از حد از ضد میکروب ها این روند را سرعت می بخشد.
نمونه هایی از استفاده نادرست عبارتند از استفاده از دوز نادرست یا تجویز داروی ضد میکروب برای مدت زمان ناکافی یا بیش از حد.
پنج چالش اصلی در مبارزه با داروهای ضد میکروب در غذا و کشاورزی چیست؟
۱- به کارگیری شیوه‌های کشاورزی پایدارتر که پیشگیری از عفونت را برای حیوانات و محصولات زراعی سالم‌تر و کاهش نیاز به داروهای ضد میکروبی را در اولویت قرار می‌دهد.
۲- مقررات و نظارت در همه کشورها برای اطمینان از استفاده مسئولانه از داروهای ضد میکروب در تولیدات حیوانی و محصولات زراعی وجود ندارد.
۳- ارگانیسم های ضد میکروب ها و بقایای ضد میکروب ها در ضایعات تولید کشاورزی، تولید دارو و فاضلاب انسانی وجود دارند.
۴- شکاف های دانشی قابل توجهی در مورد میزان استفاده از داروهای ضد میکروب و مقاومت در بسیاری از نقاط جهان وجود دارد.
۵- تغییر در کاربرد ضد میکروبی در کشاورزی به تنهایی برای مبارزه با ضد میکروب ها کافی نخواهد بود. همه بخش ها نقشی در مبارزه با ضد میکروب ها دارند و این شامل تغییرات در شیوه های سلامت انسان می شود.
با به اشتراک گذاری این مطلب با خانواده، دوستان و همکاران خود به افزایش آگاهی در مورد این موضوع مهم کمک کنید.
Fao

برای سنجش بهتر مقالات، به این نوشته امتیاز دهید

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *