ماهی ها منبع حیاتی پروتئین و انواع اسیدهای چرب ضروری و ریزمغذیها مانند آهن، روی و ویتامین هستند.
این ریزمغذیها بهویژه در ماهیهای کوچکتر بیشتر هستند، که اغلب به دلیل هزینه کم و فراوانی بیشتر، برای جمعیتهای کم درآمد در معرض خطر در دسترس هستند.
ماهی ها منبع مهمی از غذا و مواد مغذی هستند زیرا در دسترس بودن فصلی آنها اغلب با محصولات کشاورزی متفاوت است. این بدان معنی است که ماهی می تواند به کاهش آسیب پذیری فصلی به ویژه در جوامع روستایی کمک کند.
اطمینان از اینکه ماهی ها به طور پایدار صید می شوند برای جوامع ساحلی، امنیت غذایی جهانی و سلامت اقیانوس های ما حیاتی است. فراموش نکنید که سلامت اقیانوس های ما ارتباط تنگاتنگی با سلامت سیاره ما دارد!
بنابراین دفعه بعد که ماهی میخرید، بدانید از کجاست و سعی کنید گزینههای محلی یا گونههایی را انتخاب کنید که بیش از حد صید نمیشوند.
Fao
برای سنجش بهتر مقالات، به این نوشته امتیاز دهید
(No Ratings Yet)
Loading…